Despre Art Atribut

Când calitatea vopselelor și măiestria sunt combinate, se pot aștepta capodopere

Art Atribut și-a început activitatea în 2004, ideea principală a fondatorului companiei a fost crearea condițiilor pentru dezvoltarea componentei creative a locuitorilor din Moldova, căutarea celor mai bune materiale de pictura pentru a crea opere de artă. Este important pentru noi ca fiecare să aibă oportunitatea de a se exprima prin creativitate, individualitate și să-și poată exprima visele și emoțiile gasind produsele necesare in magazin materiale pictura Chisinau.

Orarul de lucru

Luni-Vineri 09:00-18:00

Sambata 09:00-17:00

Duminica zi libera

(Exceptie- filiala str. Hristo Botev 6, este deschisa Ln-Vn)

Magazinele Noastre

Sunt situate in orasul Chisinau:

1. Strada Columna 104,
nr. 022 22-92-01, mob. 068415055, 069228239

2. Strada Bernardazzi 83,
mob. 069503335

3. Strada Hristo Botev 6,
mob. 068084755


Livrare

Livrarea comenzilor online se face la usa din fata casei/blocului/intrarii a clientului, curierul nostru nu urca la apartament.
Va vom fi recunoscatori sa il asteptati la intrarea in cladire.
Livrarea in or. Chisinau se efectueaza pana la 3 zile lucratoare, costul careia este 60 lei. Livrarea in alte orase ale Republicii Moldova, durata si costul se discuta in particular cu clientul in dependenta de zona.
Comenzile de sevalete, panza pe sasiu sau alte produse de marimi mari pot avea un cost de livrare diferit. Marimile maximale accesibile la moment pentru livrare sunt pana la 1.0 metri * 1.5 metri.
Achitarea se face ches la momentul livrarii, daca doriti achitare cu cardul sau o alta metoda ne informa-ti din start si se efectueaza achitarea din timp, inaintea livrarii.

Despre Companie

Suntem distribuitorii oficiali a celei mai mari fabrici de materiale de pictura „Neva Palette”, parteneriatul nostru este din ce în ce mai puternic și se extinde de la an la an. Compania prezintă mai multe game de produse pentru atit pentru studio cit si profesionale, chiar și pentru cele mai rafinate gusturi: acuarele, ulei, tempera, culori acrilice, guașe, materiale pentru decor, si produse pentru copii – și toate sunt prezentate în asortimentul Magazin materiale pictura Chisinau Art Atribut.

Despre Vopsele

Materialele Neva Palette sunt folosite pentru lucrări de restaurare pentru muzee cunoscute precum Schitul, Muzeul Rus de Stat și Galeria Tretyakov. Marca Tempera Master Klass este folosită pentru pictura Catedralei Mântuitorului Hristos, Catedrala Sf. Vasile, Palatul Marelui Kremlin și astfel de monumente arhitecturale ale Moldovei precum Mănăstirea Capriana, Curchi și multe locasuri religioase, precum și pentru restaurarea lucrărilor Muzeului Național de Arte a Moldovei.

Despre Viața Socială

Participăm activ in viața culturală și socială a comunității artistice din Moldova, sprijinim: Școala Superioară Academică de Arte Plastice „Igor Vieru”, Colegiul Republican de Arte Plastice „Alexandru Plamadeala”. Echipa Art Atribut, a fost implicata in proiecte importante din punct de vedere social precum Bazarul de Caritate Internațional, în cooperare cu Ambasadele străine, expoziția „Culorile Ortodoxiei”, proiectul în colaborare cu Centrul Public pentru Copii și Tineret „Lumea florilor în ochii copiilor”.

Ești gata să creezi?

Comandă orice instrumente, materiale de artă online.
Focusează-te pe creativitatea ta, iar noi ne ocupam de livrarea necesarului.