Despre Art Atribut

Când calitatea vopselelor și măiestria sunt combinate, se pot aștepta capodopere

Art Atribut și-a început activitatea în 2004, ideea principală a fondatorului companiei a fost crearea condițiilor pentru dezvoltarea componentei creative a locuitorilor din Moldova, căutarea celor mai bune materiale de pictura pentru a crea opere de artă. Este important pentru noi ca fiecare să aibă oportunitatea de a se exprima prin creativitate, individualitate și să-și poată exprima visele și emoțiile gasind produsele necesare in magazin materiale pictura Chisinau.

Peste o generație de artiști

a crescut pe produsele Neva Palette,din magazin materiale pictura Chisinau, fiecare dintre produsele brandului este marcată cu un semn de calitate – imaginea unei palete roșii.

Cele mai bune Branduri

Magazinele Noastre

Primul nostru magazin este situat pe strada Columna 104,

Cel de-al doilea, pe strada Bernardazzi 83, oferă o gama mai vasta de produse, spatiu de testare, posibilitatea de a lua parte la ateliere de pictura și spatiu pentru expozitie personala atit pentru studenți cit și pentru artiști maiestri.

Și al treilea magazin materiale pictura Chisinau pe st. Hristo Botev, 6.

Despre Companie

Suntem distribuitorii oficiali a celei mai mari fabrici de materiale de pictura din Rusia „Nevskaya Palitra”, parteneriatul nostru este din ce în ce mai puternic și se extinde de la an la an. Compania prezintă mai multe game de produse pentru atit pentru studio cit si profesionale, chiar și pentru cele mai rafinate gusturi: acuarele, ulei, tempera, culori acrilice, guașe, materiale pentru decor, si produse pentru copii – și toate sunt prezentate în asortimentul Magazin materiale pictura Chisinau Art Atribut.

Despre Vopsele

Materialele Neva Palette sunt folosite pentru lucrări de restaurare pentru muzee cunoscute precum Schitul, Muzeul Rus de Stat și Galeria Tretyakov. Marca Tempera Master Klass este folosită pentru pictura Catedralei Mântuitorului Hristos, Catedrala Sf. Vasile, Palatul Marelui Kremlin și astfel de monumente arhitecturale ale Moldovei precum Mănăstirea Capriana, Curchi și multe locasuri religioase, precum și pentru restaurarea lucrărilor Muzeului Național de Arte a Moldovei.

Despre Viața Socială

Participăm activ in viața culturală și socială a comunității artistice din Moldova, sprijinim: Școala Superioară Academică de Arte Plastice „Igor Vieru”, Colegiul Republican de Arte Plastice „Alexandru Plamadeala”. Echipa Art Atribut, a fost implicata in proiecte importante din punct de vedere social precum Bazarul de Caritate Internațional, în cooperare cu Ambasadele străine, expoziția „Culorile Ortodoxiei”, proiectul în colaborare cu Centrul Public pentru Copii și Tineret „Lumea florilor în ochii copiilor”.

Ești gata să creezi?

Comandă orice instrumente, materiale de artă online. Focusează-te pe creativitatea ta, iar noi ne ocupam de livrarea necesarului.